Stjärnmärk e-postmeddelanden i Gmail

När du stjärnmärker e-post i Gmail markerar du dem som viktiga. Det hjälper dig att komma ihåg att läsa på dem senare.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Stjärnmärka ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Stjärnmärk till höger om meddelandet eller ämnet.

Söka efter stjärnmärkta e-postmeddelanden

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny längst upp till vänster.
  3. Tryck på Stjärnmärkt.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Googles appar
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret