Stjärnmärk e-postmeddelanden i Gmail

När du stjärnmärker e-post i Gmail markerar du dem som viktiga. Det hjälper dig att komma ihåg att läsa på dem senare.

Stjärnmärka ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Stjärnmärk Stjärna till vänster om meddelandet i inkorgen. Om meddelandet är öppet, klicka på Mer och sedan Lägg till stjärna.
  3. Om du har flera stjärnor, fortsätt att klicka på stjärnikonen tills du ser den du vill använda.

Söka efter stjärnmärkta e-postmeddelanden

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Stjärnmärkt till vänster på sidan. Du kanske måste klicka på Mer först.

Du kan även använda genvägar för att hitta stjärnmärkta meddelanden genom att söka efter is:starred eller has: med stjärnans namn, till exempel has:yellow-star.

Lägg till fler stjärnalternativ

Det går att lägga till stjärnor i olika färger eller andra ikoner.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Rulla ned till avsnittet Stjärnor.
  5. Tryck och dra stjärnor mellan Används inte och Används.
  6. Längst ned på sidan klickar du på Spara ändringar.