Stjärnmärk e-postmeddelanden i Gmail

När du stjärnmärker e-post i Gmail markerar du dem som viktiga. Det hjälper dig att komma ihåg att läsa på dem senare.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Stjärnmärka ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Stjärnmärk till höger om meddelandet eller ämnet.

Söka efter stjärnmärkta e-postmeddelanden

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny längst upp till vänster.
  3. Tryck på Stjärnmärkt.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret