Sett stjerne på e-poster i Gmail

Når du setter stjerner på e-post i Gmail, merker du dem som viktige. Dette hjelper deg å huske å se på dem senere.

Sett stjerne på e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen din.
  2. Klikk på Stjerne Stjerne til venstre for e-posten i innboksen. Hvis e-posten er åpen, kan du klikke på Mer og deretter Legg til stjerne.
  3. Hvis du har flere stjerner, kan du fortsette å klikke på stjerneikonet til du ser den du vil bruke.

Søk etter stjernemerkede e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen din.
  2. Klikk på Med stjerne på venstre side. Det kan hende du må klikke på Mer først.

Du kan også finne stjernemerkede e-poster på en raskere måte ved å søke etter is:starred, eller ved å bruke has: med stjernens navn, for eksempel has:yellow-star.

Flere alternativer for stjernemerking

Du kan legge til stjerner i ulike farger eller andre ikoner.

1. Åpne Gmail på datamaskinen din.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Rull ned til «Stjerner»-delen.
  5. Dra stjerner mellom «Ikke i bruk» og «I bruk».
  6. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.