Stjernemarker mails i Gmail

Når du stjernemarkerer mails i Gmail, markerer du dem som vigtige. Dette kan hjælpe dig med at huske at læse dem senere.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Stjernemarker en mail

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på stjernen til venstre for meddelelsen i indbakken. Hvis meddelelsen er åben, skal du klikke på Mere og så Tilføj stjerne.
  3. Hvis du har flere stjerner, skal du blive ved med at klikke på stjerneikonet, indtil du ser den stjerne, du vil bruge.

Tilføj flere stjernemuligheder

Du kan tilføje stjerner med forskellige farver eller andre ikoner.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Stjerner".
  4. Træk stjerner fra "Ikke i brug" til "I brug" og omvendt.
  5. Valgfrit: Hvis du vil vælge en forindstilling, skal du klikke på:
    • 1 stjerne
    • 4 stjerner
    • alle stjerner
  6. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Søg efter dine stjernemarkerede mails

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Stjernemarkeret til venstre på siden. Du skal muligvis klikke på Mere først.

Tip! Du kan også finde stjernemarkerede meddelelser ved at bruge søgeoperatorer i Gmail.

• Hvis du vil se alle stjernemarkerede meddelelser, kan du skrive is:starred.
  • Hvis du vil se meddelelser med en bestemt stjerne, skal du skrive has: efterfulgt af navnet på stjernen. Navnene er baseret på de stjernemuligheder, du bruger i øjeblikket:
    • has:yellow-star
    • has:orange-star
    • has:red-star
    • has:purple-star
    • has:blue-star
    • has:green-star
    • has:red-bang
    • has:orange-guillemet
    • has:yellow-bang
    • has:green-check
    • has:blue-info
    • has:purple-question