Destacar correus electrònics a Gmail

Quan destaqueu correus electrònics a Gmail, els marqueu com a importants. Això us ajuda a recordar que els heu de consultar més tard.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Destacar un correu electrònic

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la dreta del missatge o de l'assumpte, toqueu Destaca .

Cercar els correus electrònics destacats

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Destacats.