Destacar correus electrònics a Gmail

Quan destaqueu correus electrònics a Gmail, els marqueu com a importants. Això us ajuda a recordar que els heu de consultar més tard.

Destacar un correu electrònic

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la safata d'entrada, feu clic a Destaca Destaca, a l'esquerra del missatge. Si el missatge és obert, feu clic a Més i, a continuació, Destaca.
  3. Si teniu diverses estrelles, continueu fent clic a la icona Destaca fins que vegeu la que vulgueu utilitzar.

Cercar els correus electrònics destacats

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part esquerra de la pàgina, feu clic a Destacats. És possible que primer hàgiu de fer clic a Més.

També podeu utilitzar dreceres per trobar els missatges destacats. Cerqueu is:starred o has: seguit del nom de l'estrella, com ara has:yellow-star.

Afegir més opcions per destacar missatges

Podeu afegir estrelles de diferents colors o altres icones.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Destacats".
  4. Arrossegueu estrelles de la secció "No utilitzades" a "Utilitzades".
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.