Stjärnmärk e-postmeddelanden i Gmail

När du stjärnmärker e-post i Gmail markerar du dem som viktiga. Det hjälper dig att komma ihåg att läsa på dem senare.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Stjärnmärka ett e-postmeddelande

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Stjärnmärk till vänster om meddelandet i inkorgen. Om meddelandet är öppet klickar du på Mer följt av Lägg till stjärna.
  3. Om du har flera stjärnor fortsätter du att klicka på stjärnikonen tills du ser den du vill använda.

Lägg till fler stjärnalternativ

Det går att lägga till stjärnor i olika färger eller andra ikoner.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. I det övre högra hörnet klickar du på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar.
  3. Scrolla ned till avsnittet Stjärnor.
  4. Tryck och dra stjärnor mellan Används inte och Används.
  5. Valfritt: Om du vill välja en förinställning klickar du på:
    • 1 stjärna
    • 4 stjärnor
    • alla stjärnor
  6. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.

Söka efter stjärnmärkta e-postmeddelanden

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Stjärnmärkt till vänster på sidan. Du kanske måste klicka på Mer först.

Tips! Om du vill hitta stjärnmärkta meddelanden kan du även använda sökoperatorer i Gmail.

• Skriv is:starred om du vill hitta alla stjärnmärkta meddelanden.
  • Om du vill hitta meddelanden med en viss stjärna anger du has: följt av stjärnans namn. Namnen baseras på de stjärnalternativ du använder för närvarande:
    • has:yellow-star
    • has:orange-star
    • has:red-star
    • has:purple-star
    • has:blue-star
    • has:green-star
    • has:red-bang
    • has:orange-guillemet
    • has:yellow-bang
    • has:green-check
    • has:blue-info
    • has:purple-question