Sett stjerne på e-poster i Gmail

Når du setter stjerner på e-post i Gmail, merker du dem som viktige. Dette hjelper deg å huske å se på dem senere.

Stjernemerk e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Stjerne  til venstre for meldingen i innboksen. Klikk på Mer hvis meldingen er åpen etterfulgt av Legg til stjerne.
  3. Hvis du har flere stjerner, kan du fortsette å klikke på stjerneikonet til du ser den du vil bruke.

Søk etter stjernemerkede e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Stjernemerket til venstre på siden. Du må kanskje klikke på Mer først.

Du kan også finne stjernemerkede e-poster på en raskere måte ved å søke etter is:starred, eller ved å bruke has: med stjernens navn, for eksempel has:yellow-star.

Flere alternativer for stjernemerking

Du kan legge til stjerner i ulike farger samt andre ikoner.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til Stjerner-delen.
  4. Dra stjerner mellom «Ikke i bruk» og «I bruk».
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.