Sett stjerne på e-poster i Gmail

Når du setter stjerner på e-post i Gmail, merker du dem som viktige. Dette hjelper deg å huske å se på dem senere.

Stjernemerk e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Stjerne til venstre for meldingen i innboksen. Klikk på Mer hvis meldingen er åpen etterfulgt av Legg til stjerne.
  3. Hvis du har flere stjerner, kan du fortsette å klikke på stjerneikonet til du ser den du vil bruke.

Flere alternativer for stjernemerking

Du kan legge til stjerner i ulike farger samt andre ikoner.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til Stjerner-delen.
  4. Dra stjerner mellom «Ikke i bruk» og «I bruk».
  5. Valgfritt: For å velge en forhåndsinnstilling, klikk på
    • Én stjerne
    • 4 stjerner
    • alle stjerner
  6. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Søk etter stjernemerkede e-poster

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Stjernemerket til venstre på siden. Du må kanskje klikke på Mer først.

Tips: For å finne stjernemerkede e-poster kan du også bruke søkeoperatorer i Gmail.

• For å finne alle stjernemerkede e-poster, skriv inn is:starred.
  • For å finne e-poster med en bestemt stjerne, skriv inn has: etterfulgt av stjernens navn. Navnene er basert på de nåværende stjernealternativene som er i bruk:
    • has:yellow-star
    • has:orange-star
    • has:red-star
    • has:purple-star
    • has:blue-star
    • has:green-star
    • has:red-bang
    • has:orange-guillemet
    • has:yellow-bang
    • has:green-check
    • has:blue-info
    • has:purple-question