Sähköpostien merkitseminen tähdellä Gmailissa

Tähdellä merkityt viestit merkitään myös tärkeiksi Gmailissa. Näin muistat palata niihin myöhemmin.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Sähköpostin merkitseminen tähdellä

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa postilaatikossa olevan viestin vasemmalla puolella olevaa tähteä . Jos viesti on auki, valitse Lisää ja sitten Lisää tähti.
  3. Jos käytät useita tähtikuvakkeita, klikkaa tähteä, kunnes haluamasi tähtikuvake tulee näkyviin.

Muita tähtivaihtoehtoja

Voit lisätä viesteihin erivärisiä tähtiä tai muita kuvakkeita.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Tähdet-osioon.
  4. Vedä tähtiä "Ei käytössä"‑ ja "Käytössä"-kohtien välillä.
  5. Valinnainen: Jos haluat käyttää esiasetettua valintaa, klikkaa
    • 1 tähti
    • 4 tähteä
    • kaikki tähdet.
  6. Klikkaa sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Tähdellä merkittyjen sähköpostien hakeminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse sivun vasemmasta reunasta Tähdelliset. Sinun on ehkä ensin klikattava Lisää.

Vinkki: Tähdellä merkittyjä viestejä voi hakea myös Gmailin hakuoperaattoreilla.

• Jos haluat hakea kaikki tähdellä merkityt viestit, kirjoita is:starred.
  • Jos haluat hakea tietyllä tähdellä merkittyjä viestejä, kirjoita has: ja tähden nimi. Nimet perustuvat tällä hetkellä käytössä oleviin tähtiin:
    • has:yellow-star
    • has:orange-star
    • has:red-star
    • has:purple-star
    • has:blue-star
    • has:green-star
    • has:red-bang
    • has:orange-guillemet
    • has:yellow-bang
    • has:green-check
    • has:blue-info
    • has:purple-question