Blijf op de hoogte van de nieuwe manier om een ruimte te ordenen. Bekijk meer informatie over inline threads.

E-mails groeperen in gesprekken

Je kunt ervoor kiezen antwoorden op e-mails te groeperen in gesprekken of afzonderlijk in je inbox weer te geven.

Opmerking: Ga naar sectie 2 van het Informatiecentrum voor meer informatie over hoe je aanpassingen kunt doorvoeren zodat Gmail eruitziet als Outlook.

Je gespreksinstellingen kiezen

Wanneer mensen een e-mail beantwoorden, groepeert Gmail antwoorden samen in gesprekken met de nieuwste e-mail onderaan.

Een gesprek wordt gesplitst naar een nieuw gesprek als de onderwerpregel wordt gewijzigd of het gesprek meer dan honderd e-mails bevat.

1. Open Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Alle instellingen bekijken.
  3. Scrol omlaag naar het gedeelte 'E-mailgesprekken'.
  4. Vink het vakje aan of haal het vinkje weg voor Gespreksweergave.

Hoe Gmail geautomatiseerde e-mails groepeert

Belangrijk: E-mails worden gegroepeerd wanneer de instelling voor gespreksweergave is ingeschakeld.

Als je een systeem beheert dat geautomatiseerde e-mailmeldingen verzendt naar een groep mensen, kan Gmail ze automatisch in hetzelfde gesprek groeperen.

E-mails worden gegroepeerd als elk bericht voldoet aan het volgende:

• Dezelfde ontvangers, dezelfde afzenders of hetzelfde onderwerp als een eerder bericht.
  • Een referentiekoptekst met dezelfde ID's als een eerder bericht.
  • Verzonden binnen één week van een eerder bericht.

Gegroepeerde e-mails voorkomen:

• Maak een nieuw onderwerp voor elk bericht dat je niet wilt groeperen.
  • Verzend elk bericht met een unieke waarde voor de referentiekoptekst die niet overeenkomt met een eerder bericht.