Sähköpostien ryhmittely keskusteluiksi

Voit valita, ryhmitelläänkö sähköpostivastaukset keskusteluiksi vai näytetäänkö jokainen sähköposti postilaatikossa erikseen.

Keskusteluasetusten valitseminen

Gmail ryhmittelee sähköpostivastaukset yhdeksi keskusteluksi siten, että uusin viesti näkyy alimpana.

Keskustelusta luodaan uusi keskustelu, jos aiheriviä muutetaan tai jos keskustelussa on yli 100 sähköpostia.

Tärkeää: Piilota vastausmuistutukset laittamalla Keskustelunäkymä pois päältä. Jos haluat saada vastausmuistutuksia, pidä Keskustelunäkymä päällä. Lue lisää vastausmuistutuksista.
  1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Keskustelunäkymä-kohtaan.
  4. Valitse Keskustelunäkymä päällä tai Keskustelunäkymä pois päältä.

Miten Gmail ryhmittelee automaattiset sähköpostiviestit

Tärkeää: Sähköpostit ryhmitellään, kun keskustelunäkymän asetus on otettu käyttöön.

Jos hallinnoit järjestelmää, josta lähetetään automaattisia sähköposti-ilmoituksia jollekin käyttäjäryhmälle, Gmail saattaa ryhmitellä ilmoitukset automaattisesti samaan keskusteluun.

Sähköpostit ryhmitellään, jos kukin viesti täyttää seuraavat vaatimukset:

• Samat vastaanottajat tai lähettäjät tai sama aihe kuin edellisessä viestissä.
  • Viiteotsikon tunnukset ovat samat kuin edellisessä viestissä.
  • Lähetetty viikon sisällä edellisestä viestistä.

Sähköpostien ryhmittelyn estäminen

• Jos et halua ryhmitellä viestiä, luo sille uusi aihe.
  • Lisää kuhunkin viestiin yksilöllinen viiteotsikko, joka poikkeaa edellisestä viestistä.