Gruppér e-mails i samtaler

Du kan vælge, om svar på mails skal grupperes i samtaler, eller om hver mail skal vises individuelt i din indbakke.

Vælg dine indstillinger for samtale

Når personer svarer på en mail, grupperer Gmail svarene sammen i samtaler med den nyeste mail nederst.

En samtale bliver til en ny samtale, hvis emnelinjen ændres, eller samtalen når op over 100 mails.

Vigtigt! Deaktiver Samtalevisning for at skjule påmindelser. Hvis du vil fortsætte med at bruge påmindelser, skal du lade Samtalevisning være aktiveret. Få flere oplysninger om påmindelser.
  1. Åbn Gmail.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Rul til Samtalevisning.
  4. Vælg Samtalevisning er slået til eller Samtalevisning er slået fra.

Sådan grupperer Gmail automatiske mails

Vigtigt! Mails grupperes, når indstillingen for samtalevisning er aktiveret.

Hvis du administrerer et system, der sender automatiske mailnotifikationer til en gruppe mennesker, grupperer Gmail dem muligvis i den samme samtale.

Mails grupperes, hvis hver meddelelse opfylder følgende krav:

• Mailen har det samme emne eller de samme modtagere og afsendere som en tidligere meddelelse
  • Mailen har en referenceheader med det samme id som en tidligere meddelelse
  • Mailen blev sendt inden for én uge efter en tidligere meddelelse

Sådan forhindrer du gruppering af mails:

• Opret et nyt emne for hver af de meddelelser, der ikke skal grupperes.
  • Send hver meddelelse med en unik referenceheaderværdi, der ikke er blevet brugt i en tidligere meddelelse.