Agrupar els correus electrònics en converses

Podeu triar si voleu que les respostes dels correus electrònics s'agrupin en converses o si preferiu veure-les per separat a la safata d'entrada.

Triar la configuració de les converses

Quan algú respon a un correu electrònic, Gmail agrupa les respostes en converses amb el missatge més recent a la part inferior.

Si la línia d'assumpte canvia o la conversa supera els 100 correus electrònics, es crea una conversa a part.

Important: desactiveu la visualització de conversa per amagar els tocs. Per continuar utilitzant els tocs, manteniu activada la visualització de conversa. Obteniu més informació sobre els tocs.
  1. Obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaça't fins a Visualització de conversa.
  4. Selecciona Activa la visualització de conversa o Desactiva la visualització de conversa.

Com agrupa Gmail els correus electrònics automatitzats

Important: els correus electrònics s'agrupen si està activada l'opció de visualització de conversa.

Si gestioneu un sistema que envia notificacions automatitzades per correu electrònic a un grup de persones, és possible que Gmail les agrupi a la mateixa conversa.

Els correus electrònics s'agrupen si cadascun d'ells compleix aquests requisits:

• Els destinataris, els remitents o l'assumpte coincideixen amb els d'un missatge anterior.
  • La capçalera de referència té els mateixos identificadors que un missatge anterior.
  • S'ha enviat amb menys d'una setmana de diferència que un missatge anterior.

Per impedir que s'agrupin els correus electrònics, feu el següent:

• Creeu un assumpte nou per a cada missatge que no vulgueu agrupar.
  • Envieu cada missatge amb un valor únic per a la capçalera de referència que no coincideixi amb el de cap missatge anterior.
Tanca la cerca
Aplicacions de Google