Opprett en Gmail-konto

Når du skal registrere deg for Gmail, må du først opprette en Google-konto. Brukernavnet og passordet du får da, gjelder både for Gmail og andre Google-tjenester, som YouTube, Google Play og Google Disk.

1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

Opprett en konto

Brukernavnet jeg vil ha, er tatt

Du kan ikke få en bestemt Gmail-adresse hvis brukernavnet du ba om er:

• i bruk allerede
  • svært likt et eksisterende brukernavn (hvis eksempel@gmail.com er tatt, tillater vi ikke eksempe1@gmail.com)
  • identisk med et brukernavn som nylig har vært i bruk – selv om brukernavnet nå er slettet
  • reservert av Google for å hindre søppelpost eller misbruk

Noen utgir seg for å være meg

Hvis du mener at noen har opprettet en Gmail-adresse for å prøve å utgi seg for å være deg, kan du

• sende inn en rapport til Internet Crime Complaint Center (senteret for klager angående kriminalitet på nettet)
  • kontakte forbrukermyndighetene der du bor

Gmail kan ikke mekle i tvister med tredjeparter i saker som gjelder falsk identitet. Du finner mer informasjon i vilkårene for bruk av Gmail.