Opprett en Gmail-konto

For å registrere deg for Gmail, opprett en Google-konto.

Registrer deg for Gmail

Det er gratis å opprette en Google-konto. Du kan bruke brukernavnet og passordet for Google-kontoen til å logge på Gmail og andre Google-produkter som YouTube, Google Play og Google Disk.

1. Gå til siden for å opprette Google-konto.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen av kontoen.
  3. Når du har opprettet en Google-konto, kan du bruke den til å logge på Gmail på datamaskin, telefon eller nettbrett.

Opprett en konto

Brukernavnet jeg vil ha, er tatt

Du kan ikke få en bestemt Gmail-adresse hvis:

• det samme brukernavnet du ba om, allerede er i bruk.
  • brukernavnet du ba om, er svært likt et eksisterende brukernavn. Hvis for eksempel olanordmann@gmail.com allerede finnes, kan du ikke bruke o1anordmann@gmail.com.
  • brukernavnet er blitt brukt av noen tidligere, og vedkommende har slettet kontoen sin.
  • brukernavnet du vil ha, er reservert av Google for å forhindre søppelpost eller misbruk.