Vi har fått rapporter om att några användare oväntat har loggats ut från sina konton. Vi undersöker saken, men det finns ingen anledning till oro – inget tyder på att det skulle vara kopplat till nätfiske eller något annat hot mot kontots säkerhet. Testa att logga in på nytt på accounts.google.com. Om du har glömt lösenordet kan du återställa det via den här länken. Om du använder tvåstegsverifiering kan sms-koden ha blivit fördröjd. Logga in igen eller använd reservkoder.

Skapa ett Gmail-konto

När du registrerar dig för Gmail skapas ett Google-konto.

Registrera dig för Gmail

Det är gratis att skapa ett Google-konto. Du kan använda användarnamnet och lösenordet för Google-kontot när du loggar in på Gmail och andra Google-produkter som YouTube, Google Play och Google Drive.

1. Besök Googles kontoregistreringssida.
  2. Slutför kontoregistreringen genom att följa anvisningarna på skärmen.
  3. När du har skapat ditt Google-konto kan du använda det för att logga in på Gmail på datorn, mobilen eller surfplattan.

Skapa ett konto

Det användarnamn jag vill ha är upptaget

Du kan inte använda en viss Gmail-adress om

• exakt det namnet redan används av någon annan
  • användarnamnet som du vill ha är mycket likt ett befintligt användarnamn (om exempel@gmail.com redan finns kan du inte välja exempe1@gmail.com)
  • användarnamnet har använts av någon tidigare och den personen har raderat sitt konto
  • vi har reserverat det användarnamnet för att förhindra skräppost eller otillåten användning.