Opprett en Gmail-konto

For å registrere deg for Gmail, opprett en Google-konto. Brukernavnet og passordet du får da, gjelder både for Gmail og andre Google-tjenester, som YouTube, Google Play og Google Disk.

1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

Opprett en konto

Brukernavnet jeg vil ha, er i bruk

Du kan ikke få en bestemt Gmail-adresse hvis brukernavnet du vil ha, er

• i bruk allerede
  • svært likt et eksisterende brukernavn (hvis eksempel@gmail.com er tatt, tillater vi ikke eksempe1@gmail.com)
  • identisk med et brukernavn som har vært brukt tidligere – selv om brukernavnet nå er slettet
  • reservert av Google for å forhindre søppelpost eller misbruk

Noen utgir seg for å være meg

Hvis du mener at noen har opprettet en Gmail-adresse for å prøve å utgi seg for å være deg, kan du

Gmail kan dessverre ikke mekle i tvister med tredjeparter i saker som gjelder falsk identitet. Finn ut mer om vilkårene for bruk av Gmail.

Bruk Gmail for bedriften din

Hvis du vil bruke Gmail i bedriften din, kan en G Suite-konto være bedre for deg enn en personlig Google-konto. G Suite koster fra 6 USD per bruker per måned, og inkluderer følgende:

• En profesjonell, annonsefri Gmail-konto som bruker bedriftens domenenavn, for eksempel susan@example.com.
  • Eierskap av medarbeidernes kontoer, slik at du alltid har kontroll over bedriftens kontoer, e-poster og filer.
  • Brukerstøtte fra faktiske personer via telefon, e-post og chat døgnet rundt, hele uken.
  • Mer lagringsplass i Gmail og Google Disk.
  • Administrering av mobilenheter for å holde dataene dine sikre, som muligheten til å fjernutviske tapte enheter.
  • Avanserte kontroller for sikkerhet og administrering.

Finn ut mer om G Suite, eller begynn en gratis prøveperiode.