Gmail-tilin luominen

Voit hankkia Gmailin luomalla Google-tilin.

Gmail-palvelun hankkiminen

Google-tilin luominen on maksutonta. Voit käyttää Google-tilin käyttäjänimeä ja salasanaa kirjautuessasi Gmailiin ja muihin Googlen tuotteisiin, kuten YouTubeen, Google Playhin ja Google Driveen.

1. Siirry Google-tilin luontisivulle.
  2. Luo tili näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.
  3. Google-tilin luomisen jälkeen voit käyttää sitä Gmailiin kirjautumiseen tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Luo tili

Haluamani käyttäjänimi on varattu

Et voi saada tiettyä Gmail-osoitetta seuraavissa tapauksissa:

• Pyytämäsi käyttäjänimi on jo toisen käyttäjän käytössä.
  • Pyytämäsi käyttäjänimi muistuttaa liikaa jo varattua käyttäjänimeä. Jos esimerkiksi osoite example@gmail.com on jo olemassa, et voi valita osoitetta examp1e@gmail.com.
  • Käyttäjänimi on ollut aikaisemmin jonkun käytössä, mutta tili on poistettu.
  • Google on varannut käyttäjänimen estääkseen roskapostituksen tai väärinkäytön.