Gmail-tilin luominen

Voit rekisteröityä Gmailiin luomalla Google-tilin. Voit käyttää käyttäjänimeä ja salasanaa kirjautuessasi Gmailiin ja muihin Googlen tuotteisiin, kuten YouTubeen, Google Playhin ja Google Driveen.

1. Siirry Google-tilin luontisivulle.
  2. Määritä tili näytön ohjeiden mukaan.
  3. Kirjaudu sisään Gmailiin luomallasi tilillä.

Luo tili

Haluamani käyttäjänimi on varattu

Et voi saada tiettyä Gmail-osoitetta, jos pyytämäsi käyttäjänimi on

• jo käytössä
  • hyvin samankaltainen kuin jo olemassa oleva käyttäjänimi (jos esimerkiksi osoite example@gmail.com on jo olemassa, et voi valita osoitetta examp1e@gmail.com)
  • sama kuin aikaisemmin jonkun käytössä ollut mutta sittemmin poistettu käyttäjänimi
  • Googlen varaama. Varauksen tarkoituksena on estää roskasisältö ja väärinkäyttö.

Joku esiintyy minuna

Jos uskot jonkun luoneen Gmail-osoitteen aikomuksenaan esiintyä sinuna, voit

Gmail ei voi toimia välittäjänä toisena henkilönä esiintymistä koskevissa tapauksissa, joihin liittyy kolmansia osapuolia. Lue lisää Gmailin käyttöehdoista.