Gmail-tilin luominen

Voit rekisteröityä Gmailiin luomalla Google-tilin. Voit käyttää käyttäjänimeä ja salasanaa kirjautuessasi Gmailiin ja muihin Googlen tuotteisiin, kuten YouTubeen, Google Playhin ja Google Driveen.

1. Siirry Google-tilin luontisivulle.
  2. Määritä tili näytön ohjeiden mukaan.
  3. Kirjaudu sisään Gmailiin luomallasi tilillä.

Luo tili

Haluamani käyttäjänimi on varattu

Et voi saada tiettyä Gmail-osoitetta, jos pyytämäsi käyttäjänimi on

• jo käytössä
  • hyvin samankaltainen kuin jo olemassa oleva käyttäjänimi (jos esimerkiksi osoite example@gmail.com on jo olemassa, et voi valita osoitetta examp1e@gmail.com)
  • sama kuin aikaisemmin jonkun käytössä ollut mutta sittemmin poistettu käyttäjänimi
  • Googlen varaama. Varauksen tarkoituksena on estää roskasisältö ja väärinkäyttö.

Joku esiintyy minuna

Jos uskot jonkun luoneen Gmail-osoitteen aikomuksenaan esiintyä sinuna, voit

Gmail ei voi toimia välittäjänä toisena henkilönä esiintymistä koskevissa tapauksissa, joihin liittyy kolmansia osapuolia. Lue lisää Gmailin käyttöehdoista.

Gmailin käyttö yritystoiminnassa

Jos haluat käyttää Gmailia yritystoiminnassa, G Suite ‑tili saattaa sopia tarpeisiisi paremmin kuin henkilökohtainen Google-tili. G Suiten hinta on alimmillaan 6 $/käyttäjä/kuukausi, ja se sisältää seuraavat ominaisuudet:

• ammattitason mainokseton Gmail-tili, joka käyttää yrityksesi verkkotunnusta, esimerkiksi susan@example.com
  • työntekijöiden tilien omistajuus, jonka ansiosta yrityksen tilit, sähköpostit ja tiedostot ovat aina hallinnassasi
  • ympärivuorokautinen puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki, jossa vastaa ihminen
  • enemmän Gmail- ja Google Drive ‑tallennustilaa
  • mobiililaitteiden hallinta, joka pitää datan turvassa (sisältää esimerkiksi mahdollisuuden tyhjentää kadonneet laitteet etäyhteyden avulla)
  • edistyneet tietoturva- ja hallinta-asetukset.

Lue lisää G Suitesta tai aloita maksuton kokeilu