Opret en Gmail-konto

Hvis du vil tilmelde dig Gmail, skal du oprette en Google-konto.

Tilmeld dig Gmail

Det er gratis at oprette en Google-konto. Du kan bruge brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto til at tilmelde dig Gmail og andre Google-produkter såsom YouTube, Google Play og Google Drev.

1. Gå til siden til oprettelse af Google-konto.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfiguration af kontoen.
  3. Når du har oprettet din Google-konto, kan du bruge den til at logge ind på Gmail på din computer, telefon eller tablet.

Opret en konto

Det brugernavn, jeg vil have, er allerede i brug

Du kan ikke oprette en bestemt Gmail-adresse, hvis:

• Det nøjagtige brugernavn, du har anmodet om, allerede er i brug.
  • Det brugernavn, du har anmodet om, ligner et eksisterende brugernavn meget. Hvis eksempel@gmail.com f.eks. allerede eksisterer, kan du ikke oprette eksempel1@gmail.com.
  • Brugernavnet tidligere har været brugt af en anden person, og vedkommende har slettet sin konto.
  • Det brugernavn, du ønsker, er forbeholdt Google for at forebygge spam eller misbrug.