Opret en Gmail-konto

Hvis du vil tilmelde dig Gmail, skal du oprette en Google-konto. Du kan bruge brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på Gmail og andre Google-produkter såsom YouTube, Google Play og Google Drev.

Opret en Gmail-konto

Vigtigt! Inden du konfigurerer en ny Gmail-konto, skal du sørge for at logge ud af din nuværende Gmail-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du logger ud af Hangouts.

1. Gå til loginsiden for Google-konti på din enhed.
  2. Klik på Opret konto.
  3. Vælg i rullemenuen, om kontoen er til din:
    • Personlig brug
    • Barn
    • Arbejde eller virksomhed
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere din konto.

Opret en konto

Tip! Hvis du vil bruge Gmail til din virksomhed, kan en Google Workspace-konto være mere praktisk end en personlig Google-konto. Med Google Workspace får du mere lagerplads, professionelle mailadresser og yderligere funktioner. Få flere oplysninger om priser og abonnementer på Google Workspace.

Prøv Google Workspace

Det brugernavn, jeg vil have, er allerede i brug

Du kan ikke oprette en Gmail-adresse, hvis følgende er gældende for det navn, du har anmodet om:

• Navnet er allerede i brug.
  • Det ligner et eksisterende brugernavn.
    • Hvis eksempel@gmail.com f.eks. allerede eksisterer, kan du ikke oprette eksempel1@gmail.com.
  • Det er det samme som et brugernavn, der tidligere har været brugt, men nu er slettet.
  • Det er reserveret af Google for at forhindre spam eller misbrug.

Nogen udgiver sig for at være mig

Hvis du mener, nogen har oprettet en Gmail-adresse for at forsøge at efterligne din identitet, kan du:

• Indsende en rapport til Internet Crime Complaint Center (center for klager over internetkriminalitet).
  • Kontakte Office of Consumer Protection (forbrugerstyrelsen) i din delstat.

Gmail kan ikke mægle i sager, der involverer tredjeparter, i forbindelse med personefterligning. Få flere oplysninger om servicevilkår for Gmail.