Opret en Gmail-konto

Hvis du vil tilmelde dig Gmail, skal du oprette en Google-konto. Du kan bruge brugernavnet og adgangskoden til at tilmelde dig Gmail og andre Google-produkter såsom YouTube, Google Play og Google Drev.

1. Gå til siden til oprettelse af Google-konti.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette din konto.
  3. Brug den konto, du har oprettet, til at logge ind på Gmail.

Opret en konto

Det brugernavn, jeg vil have, er allerede i brug

Du kan ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn, hvis følgende er gældende for det navn, du har anmodet om:

• Det er allerede i brug
  • Det ligner et eksisterende brugernavn (hvis f.eks. eksempel@gmail.com allerede findes, kan du ikke bruge eksempe1@gmail.com)
  • Det er det samme som et brugernavn, der tidligere har været brugt, men nu er slettet
  • Det er reserveret af Google for at forhindre spam eller misbrug

Nogen udgiver sig for at være mig

Hvis du mener, nogen har oprettet en Gmail-adresse for at forsøge at efterligne din identitet, kan du:

• Kontakte Office of Consumer Protection i din stat (forbrugerstyrelse).

Gmail kan ikke mægle i sager, der involverer tredjeparter, i forbindelse med personefterligning. Få flere oplysninger i servicevilkårene for Gmail.