Crear un compte de Gmail

Per registrar-vos a Gmail, heu de crear un Compte de Google. Podeu fer servir el nom d'usuari i la contrasenya per iniciar la sessió a Gmail i a altres productes de Google, com ara YouTube, Google Play i Google Drive.

Registrar-se per obtenir un compte de Gmail

Important: abans de configurar un compte de Gmail nou, assegureu-vos de tancar la sessió del compte de Gmail actual. Obteniu més informació sobre com es tanca la sessió de Gmail.

1. Al dispositiu, aneu a la pàgina d'inici de sessió del Compte de Google.
  2. Feu clic a Crea un compte.
  3. Al menú desplegable, seleccioneu si el compte és:
    • Per al meu ús personal
    • Per al meu fill o filla
    • Per a la feina o la meva empresa
  4. Per configurar el compte, seguiu els passos en pantalla.

Crea un compte

Consell: per utilitzar Gmail per a la vostra empresa, és possible que un compte de Google Workspace sigui més adient que un Compte de Google personal. Amb Google Workspace, obteniu més emmagatzematge, adreces electròniques professionals i funcions addicionals. Obteniu informació sobre els preus i els plans de Google Workspace.

Prova Google Workspace

El nom d'usuari que vull no està disponible

No podeu crear una adreça de Gmail amb el nom d'usuari que sol·liciteu en els casos següents:

• El nom d'usuari ja s'està utilitzant.
  • El nom d'usuari és molt semblant a un altre que ja s'està utilitzant.
    • Si, per exemple, ja existeix exemple@gmail.com, no podeu utilitzar exemp1e@gmail.com.
  • Algú ha utilitzat el mateix nom d'usuari anteriorment i després l'ha suprimit.
  • Google té reservat el nom d'usuari per evitar correus brossa o que se'n faci un ús abusiu.

Algú suplanta la meva identitat

Si creieu que algú ha creat una adreça de Gmail per intentar suplantar la vostra identitat, podeu fer el següent:

• Presentar una denúncia a l'Internet Crime Complaint Center (centre nord-americà de reclamacions per delictes cibernètics).
  • Contactar amb l'oficina de protecció del consumidor de la vostra regió.

Gmail no pot intervenir en mediacions entre tercers relacionades amb la suplantació d'identitat. Per obtenir més informació, consulteu les condicions d'ús de Gmail.