Algú està enviant correus electrònics des d'una adreça amb la identitat falsejada

Si rebeu missatges de rebot de correus electrònics que semblen provenir del vostre compte o si rebeu una resposta a un missatge que no heu enviat, és possible que hagin falsejat la identitat del vostre compte de Gmail.

Com falseja la identitat dels correus electrònics

Quan envieu un correu electrònic, s'hi adjunta un nom de remitent que es pot falsificar.

Quan es falseja la identitat, la vostra adreça es pot utilitzar com a adreça remitent o de resposta.

Resoldre problemes relacionats amb el falsejament d'identitat

M'arriben rebots de correus electrònics que no he enviat

Per què passa

Alguns emissors de contingut brossa utilitzen programari per crear llistes aleatòries d'adreces electròniques que després els serveixen per falsejar la identitat.

Si un emissor de contingut brossa falseja la identitat de la vostra adreça de Gmail, és possible que rebeu informes d'errors de lliurament que semblen respostes a correus electrònics enviats des de la vostra adreça.

Com es resol el problema

Com que aquests correus electrònics es creen fora del nostre servei, Gmail no pot impedir que els emissors de contingut brossa falsegin la identitat de la vostra adreça.

Si rebeu correus electrònics d'aquest tipus, marqueu-los com a brossa.

Hi ha correus electrònics a la carpeta Correu brossa enviats des de la meva adreça

Per què passa

Alguns emissors de contingut brossa envien correus electrònics amb una adreça "De" falsa. Esperen que, si el correu electrònic sembla provenir de la vostra adreça, no es marqui com a brossa.

Si veieu un correu electrònic a la carpeta Correu brossa en què s'ha substituït la vostra adreça electrònica per "jo", vol dir que algú ha provat de posar la vostra adreça al camp "De" del missatge.