Seneste kontoaktivitet

Du kan se din loginhistorik, herunder datoer og tidspunkter for, hvornår din Gmail-konto er blevet brugt. Du kan også se de IP-adresser, der er blevet brugt til at få adgang til din konto.

Se din kontoaktivitet

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Oplysninger nederst til højre.

Tip! Du kan også gå til siden Seneste sikkerhedshændelser for at se sikkerhedsopdateringer for hele din Google-konto.

Oplysninger, der vises på siden "Seneste kontoaktivitet"

Siden Seneste kontoaktivitet viser dine loginregistreringer og indeholder nedenstående oplysninger.

Oplysninger om samtidig session

I sektionen "Oplysninger om samtidig session" kan du se, om du er logget ind på Gmail på en anden enhed, browser eller placering.

Du kan logge ud af alle sessioner undtagen den, du har åben foran dig, ved at klikke på Log ud af alle andre websessioner.

Adgangstype

I sektionen "Adgangstype" kan du se den browser, enhed eller e-mailserver (f.eks. POP eller IMAP), som blev brugt til at få adgang til Gmail.

Placering (IP-adresse)

Du kan se de seneste ti IP-adresser og omtrentlige placeringer, der har haft adgang til din Gmail-konto.

Hvis du har modtaget en advarsel om mistænkelig aktivitet på din konto, vises der muligvis også op til tre IP-adresser, der er blevet markeret som mistænkelige.

Der kan være flere årsager til, at der vises flere IP-adresser eller placeringer i din aktivitet:

• Hvis du bruger POP eller IMAP til at læse dine e-mails via andre tjenester, som f.eks. Apple Mail eller Microsoft Outlook, medtages disse oplysninger også.
  • Hvis du bruger E-mail-hentning, får du vist en Google-relateret IP-adresse, da dine meddelelser hentes via en Google-server.
  • Hvis du bruger Gmail på en telefon eller tablet, kan placeringen for din internetudbyder eller dit mobilselskab blive vist. Dette kan være en placering, som ligger langt væk fra det sted, hvor du befinder dig. Så længe navnet på mobilselskabet stemmer overens med dit mobilselskab, er der ikke noget unormalt ved det.

Find og ret problemer

Jeg har mistanke om, at en anden har adgang til min konto

Hvis du ikke genkender aktiviteten på siden, som f.eks. en placering eller adgangstype, kan en anden have fået adgang til din konto via phishing eller malware.

1. Skift adgangskode med det samme.
  2. Følg sikkerhedstippene til Gmail for at beskytte din konto.
Jeg vil gerne deaktivere underretninger

Vi anbefaler kraftigt, at underretninger forbliver aktiverede, så du kan få besked om mistænkelig aktivitet på din konto. Hvis du stadig vil deaktivere underretninger, kan du følge vejledningen nedenfor.

Bemærk! Der går ca. en uge, før underretninger deaktiveres. Dette skyldes, at Gmail først skal bekræfte, at det er dig, der ønsker at deaktivere dem, og ikke en anden, som har adgang til din konto.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Oplysninger nederst til højre.
  3. Klik på Skift nederst på siden ud for "Præference for underretninger".
  4. Vælg Vis aldrig en underretning om usædvanlig aktivitet.