Siste aktivitet på kontoen

Du kan se en logg over påloggingene på kontoen din, inkludert datoene og klokkeslettene når Gmail-kontoen din har vært i bruk. I tillegg kan du se IP-adressene som er brukt ved pålogging på kontoen.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Se kontoaktiviteten din

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Detaljer nederst til høyre.

Tips: Du kan også gå til siden Nylige sikkerhetshendelser for å se oppdatert sikkerhetsinformasjon for hele Google-kontoen din.

Informasjon på «Aktivitet på denne kontoen»-siden

På «Aktivitet på denne kontoen»-siden finner du en logg over alle pålogginger samt informasjonen nedenfor.

Informasjon om samtidig økt

I delen «Informasjon om samtidig økt» kan du se om du er logget på Gmail via en annen enhet eller nettleser eller fra et annet sted.

Tilgangstype

I «Tilgangstype»-delen kan du se nettleseren, enheten eller typen e-posttjener (for eksempel POP eller IMAP) du brukte da du logget på Gmail.

Hvis du har autorisert en app, ser du posisjonen (IP-adressen) til tredjepartsappen.

Sted (IP-adresse)

Du kan se de ti siste IP-adressene (med omtrentlige posisjoner) som har vært inne på Gmail-kontoen din.

Hvis du har fått advarsel om mistenkelig aktivitet på kontoen din, kan det også hende du ser opptil tre ekstra IP-adresser som er merket som mistenkelige.

Dette er noen av de mulige grunnene til at du ser flere IP-adresser eller steder i aktiviteten din:

• Hvis du bruker POP eller IMAP for å lese e-posten din på andre tjenester, for eksempel Apple Mail eller Microsoft Outlook, blir også denne stedsinformasjonen tatt med.
  • Hvis du bruker e-posthenter, vises en Google-IP-adresse fordi e-postene dine hentes via en Google-tjener.
  • Hvis du bruker Gmail via en telefon eller et nettbrett, kan det hende du ser posisjonen til internettleverandøren eller mobiloperatøren din. Denne posisjonen kan ligge langt fra der du befinner deg. Så lenge navnet på operatøren samsvarer med den du bruker, er det ikke noe uvanlig ved dette.

Feilsøk problemer

Jeg tror noen andre har fått tilgang til kontoen min

Hvis du ser aktivitet på siden som du ikke gjenkjenner – for eksempel ukjente steder eller tilgangstyper – kan det hende at noen har fått tilgang til kontoen din ved hjelp av nettfisking eller skadelig programvare.

1. Bytt passordet ditt med én gang.
  2. Følg sikkerhetstipsene for Gmail for å beskytte kontoen din.