Seneste kontoaktivitet

Du kan se din loginhistorik, herunder datoer og tidspunkter for, hvornår din Gmail-konto er blevet brugt. Du kan også se, hvilke IP-adresser der er blevet brugt til at få adgang til din konto.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Se din kontoaktivitet

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Info nederst til højre.

Tip! Du kan også gå til siden Seneste sikkerhedshændelser for at se sikkerhedsopdateringer for hele din Google-konto.

Oplysninger, der vises på siden "Aktivitet på denne konto"

Siden "Aktivitet på denne konto" viser dine loginregistreringer og indeholder nedenstående oplysninger.

Oplysninger om samtidig session

I sektionen "Oplysninger om samtidig session" kan du se, om du er logget ind på Gmail på en anden enhed, browser eller lokation.

Adgangstype

I sektionen "Adgangstype" kan du se den browser, enhed eller mailserver (f.eks. POP eller IMAP), som blev brugt til at få adgang til Gmail.

Hvis du har godkendt en app, vises lokationen (IP-adressen) for tredjepartsappen.

Lokation (IP-adresse)

Du kan se de seneste 10 IP-adresser og omtrentlige lokationer, der har haft adgang til din Gmail-konto.

Hvis du har modtaget en advarsel om mistænkelig aktivitet på din konto, vises der muligvis også op til tre IP-adresser, der er blevet markeret som mistænkelige.

Der kan være flere årsager til, at der vises flere IP-adresser eller lokationer i din aktivitet:

• Hvis du bruger POP eller IMAP til at læse dine mails via andre tjenester, som f.eks. Apple Mail eller Microsoft Outlook, medtages disse oplysninger også.
  • Hvis du bruger Mailhentning, vises der en Google-IP-adresse, fordi dine meddelelser hentes via en Google-server.
  • Hvis du bruger Gmail på en telefon eller tablet, kan lokationen for din internetudbyder eller dit mobilselskab blive vist. Dette kan være en lokation, som ligger langt væk fra det sted, hvor du befinder dig. Så længe navnet på mobilselskabet stemmer overens med dit mobilselskab, er der ikke noget unormalt ved det.

Find og løs problemer

Jeg har mistanke om, at en anden har adgang til min konto

Hvis du ikke genkender aktiviteten på siden, f.eks. en lokation eller adgangstype, kan en anden have fået adgang til din konto via phishing eller malware.

1. Skift adgangskode med det samme.
  2. Følg disse sikkerhedstips til Gmail for at beskytte din konto.