Darrera activitat del compte

Podeu consultar el vostre historial d'inici de sessió, incloses les dates i les hores en què s'ha fet servir el vostre compte de Gmail. També podeu veure les adreces IP des de les quals s'hi ha accedit.

Consultar l'activitat del compte

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Detalls.

Consell: també podeu consultar la pàgina Esdeveniments de seguretat recents per veure les actualitzacions de seguretat de tot el compte de Google.

Informació que es mostra a la pàgina "Darrera activitat del compte"

A la pàgina Darrera activitat del compte es mostren els registres d'inici de sessió i s'hi inclou la informació que es descriu a continuació.

Informació de sessions simultànies

A la secció "Informació de sessions simultànies" veureu si teniu la sessió iniciada a Gmail en un altre dispositiu, en un altre navegador o en una altra ubicació.

Per tancar totes les sessions tret de la que esteu consultant en aquest moment, feu clic a Tanca totes les altres sessions.

Tipus d'accés

A la secció "Tipus d'accés" veureu el navegador, el dispositiu o el servidor de correu (per exemple, POP o IMAP) des del qual heu accedit a Gmail.

Ubicació (adreça IP)

Podeu veure les darreres 10 adreces IP i ubicacions aproximades des de les quals s'ha accedit al vostre compte de Gmail.

Si heu rebut un advertiment sobre activitat inusual al compte, també podreu veure fins a tres adreces IP addicionals etiquetades com a sospitoses.

Pot ser que vegeu diverses adreces IP o ubicacions a la vostra activitat per diversos motius:

• Si utilitzeu POP o IMAP per llegir el correu en altres serveis, com ara Apple Mail o Microsoft Outlook, aquesta informació d'ubicació també s'inclourà.
  • Si utilitzeu Obtenció de missatges, es mostrarà una IP de Google, perquè els missatges s'obtenen a través d'un servidor de Google.
  • Si utilitzeu Gmail al telèfon o a la tauleta, pot ser que es mostri la ubicació del vostre servei d'Internet o de l'operador de telefonia mòbil, que pot estar a molta distància de la vostra ubicació. Mentre el nom de l'operador de telefonia mòbil coincideixi amb el vostre, no hi ha cap problema.

Resoldre problemes

Em sembla que algú més té accés al meu compte

Si no reconeixeu l'activitat de la pàgina, com ara una ubicació o un tipus d'accés, pot ser que algú hagi obtingut accés al vostre compte mitjançant la pesca (suplantació d'identitat) o programari maliciós.

1. Canvieu la contrasenya immediatament.
  2. Seguiu els consells de seguretat de Gmail per protegir el compte.
Vull desactivar les alertes

És molt recomanable que deixeu les alertes activades perquè pugueu rebre informació sobre activitat sospitosa al compte. Si voleu desactivar les alertes de totes maneres, seguiu els passos que s'indiquen a sota.

Nota: les alertes tarden una setmana aproximadament a desactivar-se, perquè Gmail vol confirmar que les esteu desactivant personalment i que no ho fa una altra persona que pugui tenir accés al compte.

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A l'extrem inferior dret, feu clic a Detalls.
  3. A la part inferior de la pàgina, al costat de "Preferència d'alerta", feu clic a Canvia.
  4. Seleccioneu No mostris mai cap alerta quan hi hagi activitat inusual.