Endre eller tilbakestill passordet ditt

Du kan endre passordet ditt av sikkerhetsårsaker eller tilbakestille det hvis du glemmer det. Passordet for Google-kontoen din brukes for mange Google-produkter, for eksempel Gmail og YouTube.

Endre passordet ditt

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen og så Google og så Administrer Google-kontoen din.
  2. Trykk på Sikkerhet øverst.
  3. Trykk på Passord under «Google-pålogging». Du må kanskje logge på.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt, og trykk på Endre passordet.

Tilbakestill passordet

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din. Du blir stilt noen spørsmål for å bekrefte at kontoen virkelig er din, og du blir tilsendt en e-post.  Gjør dette hvis du ikke mottar noen e-post:

2. Velg et passord du ikke har brukt for denne kontoen allerede. Finn ut hvordan du oppretter sterke passord.

Dette skjer når du endrer passordet ditt

Hvis du endrer eller tilbakestiller passordet ditt, blir du logget av overalt unntatt

Fiks problemer med passordet ditt

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet ditt, kan du gå hit for å få mer hjelp.