Endre eller tilbakestill passordet ditt

Du kan endre passordet ditt av sikkerhetsårsaker eller tilbakestille det hvis du glemmer det. Passordet for Google-kontoen din brukes for mange Google-produkter, for eksempel Gmail og YouTube.

Endre passordet ditt

1. Åpne Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Velg Google-pålogging under «Sikkerhet».
  3. Velg Passord. Du må kanskje logge på igjen.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt, og velg Endre passordet.

Bytt passord

Tilbakestill passordet

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din. Du blir stilt noen spørsmål for å bekrefte at kontoen virkelig er din, og du blir tilsendt en e-post.  Gjør dette hvis du ikke mottar noen e-post:

2. Velg et passord du ikke har brukt for denne kontoen allerede. Finn ut hvordan du oppretter sterke passord.

Dette skjer når du endrer passordet ditt

Hvis du endrer eller tilbakestiller passordet ditt, blir du logget av overalt unntatt

Fiks problemer med passordet ditt

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet ditt, kan du gå hit for å få mer hjelp.