Endre eller tilbakestill passordet ditt

Du kan endre passordet ditt av sikkerhetsårsaker eller tilbakestille det hvis du glemmer det. Passordet for Google-kontoen din brukes for mange Google-produkter, for eksempel Gmail og YouTube.

Endre passordet ditt

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app og deretter Google og deretter Google-konto.
  2. Trykk på Sikkerhet øverst.
  3. Trykk på Passord under «Google-pålogging». Du må kanskje logge på.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt, og trykk på Endre passordet.

Tilbakestill passordet

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din. Du blir stilt noen spørsmål for å bekrefte at kontoen virkelig er din, og du blir tilsendt en e-post.  Gjør dette hvis du ikke mottar noen e-post:

2. Velg et passord du ikke har brukt for denne kontoen allerede. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Fiks problemer med passordet ditt

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet ditt, kan du gå hit for å få mer hjelp.