Endre eller tilbakestill passordet ditt

Du kan endre passordet ditt av sikkerhetsårsaker eller tilbakestille det hvis du glemmer det. Passordet for Google-kontoen din brukes for mange Google-produkter, for eksempel Gmail og YouTube.

Endre passordet ditt

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Google-pålogging under «Pålogging og sikkerhet».
  3. Velg Passord. Logg på hvis du blir bedt om det.
  4. Skriv inn det nye passordet ditt, og velg Endre passordet.

Tilbakestill passordet

1. Følg trinnene for å gjenopprette kontoen din. Du blir stilt noen spørsmål for å bekrefte at kontoen virkelig er din, og du blir tilsendt en e-post.  Gjør dette hvis du ikke mottar noen e-post:

2. Velg et passord du ikke har brukt for denne kontoen allerede. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Fiks problemer med passordet ditt

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet ditt, kan du gå hit for å få mer hjelp.