Endre eller tilbakestill passordet ditt

Du kan endre passordet av sikkerhetshensyn, eller tilbakestille det hvis du har glemt det. Passordet til Google-kontoen din brukes for å få tilgang til mange Google-produkter, som Gmail og YouTube.

Endre passordet ditt

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Google-pålogging under «Pålogging og sikkerhet».
  3. Velg Passord. Hvis du ser en melding om at du må logge på igjen, logger du på.
  4. Oppgi det nye passordet, og velg Endre passord.

Tilbakestill passordet ditt

1. Gå til Kontostøtte-siden.
  2. Følg veiledningen. Du blir stilt noen spørsmål for å bekrefte at det er kontoen din, og en e-post blir sendt til deg. Hvis du ikke får noen e-post, må du
  • sjekke i Søppelpost- eller Masseutsendelse-mappen
  • legge til noreply@google.com i adresseboken din
  • be om en ny e-post.
  • sjekke alle e-postadressene du kan ha brukt til å registrere deg eller logge på kontoen din

3. Velg et passord du ikke har brukt før for denne kontoen. Finn ut hvordan du lager et sterkt passord.

Fiks problemer med passordet ditt

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet, eller du ikke får til å logge på kontoen din, finner du mer hjelp her.