Endre eller tilbakestill Google-kontopassordet ditt

Passordet for Google-kontoen din er det samme passordet som det du bruker for andre Google-produkter, for eksempel Gmail og YouTube. Hvis du har glemt passordet og vil tilbakestille det eller endre det av sikkerhetsmessige årsaker, følg trinnene nedenfor.

Glemt passord

Tilbakestill passordet

1. Gå til kontostøttesiden.
  2. Følg veiledningen. Du må svare på noen spørsmål for å bekrefte at kontoen er din. Svar så godt du kan.
  3. Tilbakestill passordet. Velg et sikkert passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Jeg har ikke fått noen e-post om passordgjenoppretting

• Se i mappene for søppelpost og masseutsendelser
  • Legg til account-recovery-noreply@google.com i adresseboken din.
  • Be om en ny e-post.
  • Sjekk alle e-postadresser du kan ha brukt til å registrere deg eller logge på kontoen din.

Hvis du har problemer med å tilbakestille passordet, kan du prøve å få tilgang til Google-kontoen din igjen.

Endre passordet

Du kan endre passordet for Google-kontoen din når som helst.

1. Logg på Min konto.
  2. Velg Pålogging til Google i «Pålogging og sikkerhet»-delen.
  3. Velg Passord.
  4. Legg inn den nye passordinformasjonen og velg Endre passord.

Viktig: Hvis enheten din har Android 5.1 eller nyere og du har behov for å tilbakestille den til fabrikkstandard, må du vente med å gjøre det til det har gått 24 timer etter at du har endret passordet ditt. Av sikkerhetsgrunner kan du ikke bruke kontoer med passord som er endret i løpet av de siste 24 timene, til å konfigurere tilbakestilte enheter. Finn ut hvordan du kan beskytte enheten din.

Krav til passord

Google-passordet må være på minst åtte tegn. Det kan inneholde følgende:

• Store og små bokstaver. Det skilles mellom stor og liten bokstav i passord – f.eks. er «G» forskjellig fra «g».
  • Tall
  • Disse symbolene: ! " # $ % & ‘ ( ) * + , - . / : ; < = > ? @ [ \ ] ^ { | } ~
  • Mellomrom: Du kan ikke ha mellomrom i begynnelsen eller slutten av passordet ditt, men mellomrom i selve passordet går bra.

Husk at du ikke kan bruke et passord fra det siste året på nytt. Vi har også blokkert noen passord som er lette å gjette, for eksempel «12345678».

Finn ut mer om hvordan du oppretter sterke passord.

Følg disse feilsøkingstrinnene hvis du fortsatt ikke kan logge på.