Uw wachtwoord wijzigen of resetten

U kunt uw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als u het bent vergeten. Het wachtwoord voor uw Google-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

Uw wachtwoord wijzigen

1. Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet en dan Google Google-account .
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Wachtwoord. U moet wellicht inloggen.
  4. Geef uw nieuwe wachtwoord op en tik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.

Uw wachtwoord resetten

1. Volg de stappen om uw account te herstellen. U moet een aantal vragen beantwoorden om te bevestigen dat het uw account is. U ontvangt ook een e-mail.  Als u geen e-mail ontvangt:

2. Kies een wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.

Problemen met uw wachtwoord oplossen

Als u problemen ondervindt bij het resetten van uw wachtwoord of niet kunt inloggen op uw account, kunt u meer hulp krijgen.