Salasanan nollaaminen tai uuden salasanan pyytäminen

Voit vaihtaa salasanasi tietoturvasyistä tai pyytää uuden salasanan, jos olet unohtanut sen. Google-tilisi salasanaa käytetään monissa Googlen tuotteissa, kuten Gmailissa ja YouTubessa.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Salasanan vaihtaminen

An animation showing how to change or reset your password for your Google Account on iOS

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Henkilökohtaiset tiedot.
  2. Valitse Perustiedot-kohdasta Salasana.
  3. Kirjoita uusi salasana ja valitse sitten Vaihda salasana.
    • Vinkki: Kun kirjoitat salasanasi mobiililaitteella, ensimmäisen kirjaimen koolla ei ole merkitystä.

Salasanan nollaaminen

1. Palauta tili ohjeiden mukaisesti. Sinulta kysytään muutamia kysymyksiä, joiden avulla varmistetaan, että olet tilin omistaja. Lopuksi sinulle lähetetään sähköpostiviesti.  Jos et saa sähköpostiviestiä:

2. Valitse salasana, jota et ole käyttänyt ennen tällä tilillä. Lue lisää vahvan salasanan luomisesta.

Mitä tapahtuu salasanan vaihtamisen jälkeen

Kun vaihdat salasanasi tai pyydät uutta salasanaa, sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta, paitsi seuraavilta:

Salasanaongelmien ratkaiseminen

Jos sinulla on ongelmia uuden salasanan pyytämisessä tai et pysty kirjautumaan tilillesi, tutustu lisäohjeisiin.