Skift eller nulstil din adgangskode

Du kan ændre din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager eller nulstille den, hvis du glemmer den. Adgangskoden til din Google-konto bruges til at få adgang til mange Google-produkter, f.eks. Gmail og YouTube.

Skift din adgangskode

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
    2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, kan du gå til myaccount.google.com.
  1. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  2. Tryk på Adgangskode under "Grundlæggende oplysninger".
  3. Angiv din nye adgangskode, og vælg derefter Skift adgangskode.
    • Tip! Når du angiver din adgangskode på en mobil, er der ikke forskel på, om det første bogstav er stort eller lille.

Nulstil din adgangskode

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din konto. Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto, hvorefter du får tilsendt en mail.  Hvis du ikke modtager nogen mail:
    • Tjek dine mapper med spam- eller massemail.
    • Føj noreply@google.com til din adressebog.
    • Du kan anmode om en ny mail ved at følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.
    • Tjek alle de mailadresser, du kan have brugt til at registrere eller logge ind på din konto.

2. Vælg en adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Hvad sker der, når du har ændret din adgangskode?

Hvis du ændrer eller nulstiller din adgangskode, logges du ud alle steder bortset fra på:

Løs problemer med din adgangskode

Hvis du har problemer med at nulstille din adgangskode eller ikke kan logge ind på din konto, kan du få yderligere hjælp.