Canviar o restablir una contrasenya

Podeu canviar la contrasenya per motius de seguretat o restablir-la en cas que l'oblideu. La contrasenya del Compte de Google s'utilitza per accedir a molts productes de Google, com ara Gmail i YouTube.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Canviar una contrasenya

An animation showing how to change or reset your password for your Google Account on iOS

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
    2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  1. A la part superior, toqueu Informació personal.
  2. A "Informació bàsica", toqueu Contrasenya.
  3. Introduïu la contrasenya nova i, tot seguit, seleccioneu Canvia la contrasenya.
    • Consell: quan introduïu la contrasenya al mòbil, no es distingeix entre majúscules i minúscules a la primera lletra.

Restablir una contrasenya

1. Seguiu els passos per recuperar el compte. Se us faran diverses preguntes per confirmar que sou el propietari del compte i se us enviarà un correu electrònic. Si no el rebeu:

2. Trieu una contrasenya que no hàgiu utilitzat abans amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Què passa després de canviar una contrasenya

Si canvieu o restabliu la contrasenya, es tancarà la sessió en tots els dispositius, excepte en:

Corregir problemes relacionats amb una contrasenya

Si teniu problemes per restablir la contrasenya o no podeu iniciar la sessió al vostre compte, obteniu més ajuda.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda