Canviar o restablir la contrasenya

Podeu canviar la contrasenya per motius de seguretat o restablir-la si l'heu oblidat. La contrasenya del Compte de Google serveix per accedir a diversos productes de Google, com ara Gmail i YouTube.

Canviar la contrasenya

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail. Toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, el vostre compte i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Perfil", toqueu Contrasenya.
  4. Introduïu la contrasenya nova i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Restablir la contrasenya

1. Seguiu els passos per recuperar el compte. Se us demanarà que respongueu a unes quantes preguntes per confirmar que es tracta del vostre compte i rebreu un correu electrònic.  Si no en rebeu cap, feu el següent:

2. Trieu una contrasenya que encara no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Solucionar problemes amb la contrasenya

Si teniu problemes a l'hora de restablir la contrasenya o no podeu iniciar la sessió al compte, obteniu més ajuda.