Canviar o restablir la contrasenya

Podeu canviar la contrasenya per motius de seguretat o restablir-la si l'heu oblidada. La contrasenya del vostre Compte de Google serveix per accedir a diversos productes de Google, com ara Gmail i YouTube.

Canviar la contrasenya

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Gmail .
    2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o la inicial i després Gestiona el teu Compte de Google. Si no utilitzes Gmail, ves a myaccount.google.com.
  1. A la part superior, toqueu Informació personal.
  2. A "Perfil", toqueu Contrasenya.
  3. Introduïu la contrasenya nova i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Restablir la contrasenya

1. Seguiu els passos per recuperar el compte. Se us demanarà que respongueu a unes quantes preguntes per confirmar que es tracta del vostre compte i rebreu un correu electrònic.  Si no en rebeu cap, feu el següent:

2. Trieu una contrasenya que encara no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Què passa després de canviar la contrasenya

Si canvieu o restabliu la contrasenya, es tancarà la sessió en tots els dispositius, excepte en:

Solucionar problemes amb la contrasenya

Si teniu problemes a l'hora de restablir la contrasenya o no podeu iniciar la sessió al compte, obteniu més ajuda.