Canviar o restablir la contrasenya

Podeu canviar la contrasenya per motius de seguretat o restablir-la si l'heu oblidat. La contrasenya del Compte de Google serveix per accedir a diversos productes de Google, com ara Gmail i YouTube.

Canviar la contrasenya

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Seguretat.
  3. A "Inici de sessió a Google", toqueu Contrasenya. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Introduïu la contrasenya nova i, a continuació, toqueu Canvia la contrasenya.

Restablir la contrasenya

1. Seguiu els passos per recuperar el compte. Se us demanarà que respongueu a unes quantes preguntes per confirmar que es tracta del vostre compte i rebreu un correu electrònic.  Si no en rebeu cap, feu el següent:

2. Trieu una contrasenya que encara no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Solucionar problemes amb la contrasenya

Si teniu problemes a l'hora de restablir la contrasenya o no podeu iniciar la sessió al compte, obteniu més ajuda.