Bytt Gmail-profilbilde

Du kan velge et bilde for å angi det som profilbilde i Gmail. Dette bildet vises når folk ser navnet ditt i innboksene eller chatlistene sine. For folk med iPhone eller iPad kan det hende at bildet også vises når de blir varslet om innkommende chatmeldinger fra deg.

Profilbildet ditt i Gmail er det samme som for Google-kontoen din. Finn ut hvordan du endrer Google-kontonavnet ditt og annen informasjon.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Bytt bilde

1.  Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profilbilde etterfulgt av Administrer Google-kontoen din.
  3. Klikk på Personopplysninger til venstre.
  4. Velg Profilbilde under «Bilde» til høyre. Profilbildet ditt vises.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å velge eller ta et bilde.
  6. Klikk på Lagre som profilbilde.

Finn gamle profilbilder

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Profilbilde etterfulgt av Administrer Google-kontoen din.
  3. Klikk på Personopplysninger til venstre.
  4. Velg Profilbilde under «Bilde» til høyre. Profilbildet ditt vises.
  5. Øverst til høyre klikker du på Mer  etterfulgt av Tidligere profilbilder.

Relatert artikkel