Bytt Gmail-profilbilde

Bildet du velger som profilbilde i Gmail, vises når folk ser navnet ditt i innboksen eller chatlisten sin.

Profilbildet ditt i Gmail er det samme som for Google-kontoen din. Finn ut hvordan du endrer Google-kontonavnet ditt og annen informasjon.

Bytt bilde

1. Åpne Gmail på datamaskinen din.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og så Innstillinger.
  3. Rull ned til «Mitt bilde» og klikk på Om meg.
  4. Klikk på profilbildet ditt.
  5. Velg et bilde.
  6. Klikk på Ferdig øverst til høyre.

Jeg kan ikke bytte ut bildet mitt

Hvis du har en konto via jobben eller skolen, kan du endre bildet ved å følge trinnene nedenfor.

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og såInnstillinger.
  3. Klikk på Endre bilde i «Mitt bilde»-delen.
  4. Velg eller last opp et nytt bilde.
  5. Velg den delen av bildet du vil vise.
  6. Klikk på Bruk endringer.

Merk: Hvis du fortsatt ikke kan bytte ut bildet, kan du kontakte administratoren din.

Finn et gammelt profilbilde

Du kan finne de gamle profilbildene dine i albumarkivet ditt.

Relatert artikkel