Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-foto. Deze afbeelding wordt weergegeven wanneer iemand je naam in zijn e-mailinbox of chatlijst ziet staan.

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad. Als je de Gmail-app nog niet hebt, kun je deze downloaden.
  2. Tik links op Menu Menu en vervolgens Instellingen.
  3. Tik op Google-account.
  4. Tik op de pagina van je Google-account op Persoonlijke informatie.
  5. Tik onder 'Profiel' op je huidige profielfoto, tik op en dan Profielfoto instellen.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om een profielfoto in te stellen.