Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account kunt wijzigen

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad. Als je de Gmail-app nog niet hebt, kun je deze downloaden.
  2. Tik links op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Tik op Google-account.
  4. Tik op de pagina van je Google-account op Persoonlijke informatie.
  5. Tik onder 'Profiel' op je huidige profielfoto, tik op en dan Profielfoto instellen.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om een profielfoto in te stellen.

Een oude profielfoto zoeken

Je oude profielfoto's staan in je albumarchief.

Gerelateerd artikel