Gmailin profiilikuvan vaihtaminen

Voit määrittää haluamasi kuvan Gmailin profiilikuvaksi. Kuva näytetään, kun nimesi näkyy sähköpostilaatikossa tai chat-luettelossa.

Kuvan vaihtaminen

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Asetukset Asetuksetja sittenAsetukset.
  3. Valitse Oma kuva ‑osiossa Vaihda kuva.
  4. Valitse tai lähetä uusi kuva.
  5. Valitse kuvasta näytettävä osa.
  6. Valitse Ota muutokset käyttöön.

Kuvan näkyvyyden muuttaminen

Huom. Tämä vaikuttaa vain siihen, miten kuvasi näkyy vastaanottajille, kun Gmailia käytetään tietokoneessa.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Asetukset Asetuksetja sittenAsetukset.
  3. Valitse näkyvyysasetus Oma kuva ‑osiossa.

Näkyy kaikille tarkoittaa, että kuka tahansa, jolle lähetät sähköpostia tai joka lähettää sinulle sähköpostia, voi nähdä kuvasi.

Näkyy vain henkilöille, joille voin lähettää viestejä chatissa ‑asetus tarkoittaa, että vain sellaiset henkilöt voivat nähdä kuvasi, joille olet myöntänyt oikeuden lähettää sinulle viestejä chatissa tai nähdä, milloin olet online-tilassa.

Kuvan näkyvyyden muuttaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeassa ylänurkassa Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse näkyvyysasetus Oma kuva ‑osiossa.

Näkyy kaikille tarkoittaa, että kuka tahansa, jolle lähetät sähköpostia tai joka lähettää sinulle sähköpostia, voi nähdä kuvasi.

Näkyy vain henkilöille, joille voin lähettää viestejä chatissa ‑asetus tarkoittaa, että vain sellaiset henkilöt voivat nähdä kuvasi, joille olet myöntänyt oikeuden lähettää sinulle viestejä chatissa tai nähdä, milloin olet online-tilassa.