Gmailin profiilikuvan vaihtaminen

Voit määrittää haluamasi kuvan Gmailin profiilikuvaksi. Kuva näytetään, kun nimesi näkyy sähköpostilaatikossa tai chat-luettelossa.

Kuvan vaihtaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Vieritä Oma kuva ‑kohtaan ja klikkaa Tietoja minusta.
  4. Klikkaa profiilikuvaasi.​
  5. Valitse kuva.
  6. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Valmis.

En pysty vaihtamaan kuvaani

Jos käytät työpaikan tai oppilaitoksen kautta saatua tiliä, vaihda kuvasi alla olevien ohjeiden avulla.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Oma kuva ‑osiossa Vaihda kuva.
  4. Valitse tai lähetä uusi kuva.
  5. Valitse kuvasta näytettävä osa.
  6. Valitse Ota muutokset käyttöön.

Huom. Jos et edelleenkään pysty vaihtamaan kuvaasi, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.