Gmailin profiilikuvan vaihtaminen

Voit määrittää haluamasi kuvan Gmailin profiilikuvaksi. Kuva näytetään, kun nimesi näkyy sähköpostilaatikossa tai chat-luettelossa. Jos vastaanottaja käyttää iPhonea tai iPadia, kuva saattaa näkyä myös lähettämiesi uusien chat-viestien ilmoituksissa.

Gmail-profiilikuvasi on sama kuin Google-tilin profiilikuva. Katso, miten voit muuttaa Google-tilin nimeä ja muita tietoja.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Kuvan vaihtaminen

1. Avaa Gmail-sovellus iOS-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta profiilikuvastasi Kamera Photoja sitten Vaihda tai Lisää profiilikuva.
  4. Valitse tai ota uusi profiilikuva.
  5. Vedä profiilikuvasi neliön keskelle.
  6. Valitse Tallenna profiilikuvana.

Vinkkejä:

Vanhan profiilikuvan etsiminen

1. Avaa Gmail-sovellus mobiililaitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuva ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi ja sitten Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Valitse Perustiedot-kohdasta Kuva-kohdan vierestä profiilikuvasi, joka tulee näkyviin.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Aiemmat profiilikuvat.

Aiheeseen liittyvä artikkeli