Skift dit profilbillede i Gmail

Du kan vælge et billede, der skal anvendes som dit profilbillede i Gmail. Dette billede vises, når andre ser dit navn i deres indbakke eller på deres chatliste. Hvis de bruger en iPhone eller iPad, vises billedet muligvis også i notifikationerne ved indgående chatbeskeder, du sender til dem.

Dit profilbillede i Gmail er det samme som billedet på din Google-konto. Se, hvordan du ændrer navnet på din Google-konto og andre oplysninger.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Skift billede

1.  Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så Administrer din Google-konto.
  3. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  4. Til højre under "Billede" skal du vælge dit profilbillede. Dit profilbillede vises.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at vælge eller tage et billede.
  6. Klik på Angiv profilbillede.

Find et gammelt profilbillede

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så Administrer din Google-konto.
  3. Klik på Personlige oplysninger til venstre.
  4. Til højre under "Billede" skal du vælge dit profilbillede. Dit profilbillede vises.
  5. Øverst til højre skal du klikke på Mere og så Tidligere profilbilleder.

Relateret artikel