Canviar la imatge de perfil de Gmail

Podeu triar una foto per definir-la com la vostra imatge de Gmail. Es mostra a la safata d'entrada o a la llista de xats d'altres persones quan veuen el vostre nom.

Canviar la foto

1. Obriu Gmail a l'ordinador
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a "La meva imatge" i feu clic a Sobre mi.
  4. Feu clic a la foto de perfil.
  5. Trieu una foto.
  6. A la part superior dreta, feu clic a Fet.

No puc canviar la foto

Si teniu un compte de la feina o d'un centre educatiu, seguiu aquests passos per canviar la vostra foto.

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la secció "La meva imatge", feu clic a Canvia la imatge.
  4. Seleccioneu o pengeu una foto nova.
  5. Seleccioneu la part de la foto que vulgueu mostrar.
  6. Feu clic a Aplica els canvis.

Nota: si continueu sense poder canviar la foto, contacteu amb l'administrador.