Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan. Als ze een iPhone of iPad gebruiken, kan de afbeelding ook worden weergegeven in de meldingen van inkomende chatberichten die je ze stuurt.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account wijzigt

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Je foto wijzigen

1.  Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op je Profielfoto en dan Je Google-account beheren.
  3. Klik links op Persoonlijke informatie.
  4. Selecteer rechts, onder Foto, je profielfoto. Je profielfoto wordt getoond.
  5. Volg de instructies op het scherm om een foto te kiezen of te maken.
  6. Klik op Profielfoto instellen.

Een oude profielfoto zoeken

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op je Profielfoto en dan Je Google-account beheren.
  3. Klik links op Persoonlijke informatie.
  4. Selecteer rechts, onder Foto, je profielfoto. Je profielfoto wordt getoond.
  5. Klik rechtsboven op Meer  en dan Eerdere profielfoto's.

Gerelateerd artikel