Suprimir o recuperar missatges de Gmail

Quan suprimiu un missatge, es desa a la paperera durant 30 dies. Al cap de 30 dies, el missatge se suprimirà permanentment del compte i no es podrà recuperar.

Suprimir un o més missatges

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Marqueu la casella que hi ha a l'esquerra de cada missatge que vulgueu suprimir.
  3. A la part superior, feu clic a Suprimeix .

Consell: per suprimir un missatge d'una conversa, seguiu aquests passos:

1. Obriu el missatge.
  2. Al costat de Respon , feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix aquest missatge.

Suprimir tots els missatges d'una categoria

Animació que mostra com es poden suprimir tots els missatges de la safata d'entrada de Gmail o d'una altra categoria a l'ordinador

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A l'esquerra, seleccioneu la safata d'entrada, l'etiqueta o una altra categoria.
  3. A la part superior esquerra, a sobre dels missatges, marqueu el quadre de selecció.
    • Es mostrarà una notificació que indica el nombre de converses seleccionades. Per seleccionar tots els missatges, feu clic a l'enllaç de la notificació.
  4. A la part superior, feu clic a Suprimeix .

Buidar la paperera

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A l'esquerra, feu clic a Més i, a continuació, Paperera.
  3. Marqueu la casella que hi ha a l'esquerra de cada missatge que vulgueu suprimir permanentment.
  4. A la part superior, feu clic a Suprimeix definitivament.

Consell: per suprimir tots els missatges de la paperera, a la notificació, feu clic a Buida la paperera ara.

Recuperar missatges de la paperera

Important: no podeu recuperar els missatges que s'hagin suprimit permanentment ni els que faci més de 30 dies que són a la paperera.

Si heu suprimit els missatges en els 30 darrers dies, podeu treure'ls de la paperera.

Animació que mostra com es poden moure missatges de la paperera de Gmail a una altra ubicació a l'ordinador

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A l'esquerra, feu clic a Més i, a continuació, Paperera.
  3. Marqueu la casella que hi ha a l'esquerra de cada missatge que vulgueu recuperar.
  4. A la part superior, feu clic a Mou a .
  5. Al menú "Mou a", trieu on voleu moure els missatges.