Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Använda Google Sök, Google-appen och Förslag med ett jobb- eller skolkonto

Du kan använda Google Sök, Google-appen och Förslag i Google-appen eller på google.com med ett jobb- eller skolkonto, men du kan behöva be administratören att aktivera vissa inställningar.

Be administratören att aktivera följande inställningar

För att kunna använda Google Sök och Google-appen med ett jobb- eller skolkonto fullt ut måste du be administratören att aktivera följande inställningar.

1. Sök och Assistent
    Om du vill använda Google-kontot i Google Sök och Google-appen måste du aktivera Sök och Assistent. Sedan kan du anpassa Sök i Google-kontot.
  2. Webb- och appaktivitet
    Vissa tjänster i Google Sök och Google-appen kan bara användas om Webb- och appaktivitet är aktiverat. Sedan sparas sökningar, webbhistorik och annan aktivitet i Google-kontot.

Läs om hur du använder Google Sök, Google-appen och Förslag