Yhteystietojen ryhmitteleminen

Voit järjestää henkilöitä ja yrityksiä yhteystiedoissa tunnisteiden avulla.

Ryhmän luominen

1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Valitse vasemmalla olevassa Tunnisteet-kohdassa Luo tunniste. (Jos Tunnisteet-kohtaa ei näy, siirry ohjeisiin, joissa kerrotaan yhteystietojen ryhmittelystä yhteystietojen vanhassa versiossa.)
  3. Kirjoita nimi ja valitse OK.
Yhteystietojen lisääminen ryhmätunnisteeseen
  1. Valitse yhteystiedot valitsemalla henkilöiden nimien vieressä olevat valintaruudut.
  2. Valitse oikeassa ylänurkassa Tunniste Tagi. (Jos Tunniste-kohtaa Tagi ei näy, siirry ohjeisiin, joissa kerrotaan yhteystietojen ryhmittelystä yhteystietojen vanhassa versiossa.)
  3. Valitse ryhmät, joihin haluat lisätä yhteystiedot. Valintamerkki näkyy valittujen ryhmien vieressä.
Sähköpostin lähettäminen ryhmälle

Sähköpostin lähettäminen ryhmälle

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Kirjoita.
  3. Aloita ryhmän nimen kirjoittaminen Vast. ott. ‑kenttään ja valitse sitten avautuvasta luettelosta ryhmän nimi.
  4. Yhteystietoluettelo näkyy Vast. ott. ‑kentässä.
Yhteystietojen poistaminen ryhmästä
  1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Klikkaa vasemmalla olevaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse poistettavat yhteystiedot valitsemalla henkilöiden nimien vieressä olevat valintaruudut.
  4. Valitse oikeassa ylänurkassa Tunniste Tagi. (Jos Tunniste-kohtaa Tagi ei näy, siirry ohjeisiin, joissa kerrotaan yhteystietojen ryhmittelystä yhteystietojen vanhassa versiossa.)
  5. Poista ryhmän nimen valinta.

Ryhmän muokkaaminen tai poistaminen

Ryhmätunnisteen vaihtaminen tai poistaminen
  1. Siirry Google-yhteystietoihin.
  2. Vie hiiri vasemmalla olevassa Tunnisteet-kohdassa uudelleennimettävän ryhmän päälle. (Jos Tunnisteet-kohtaa ei näy, siirry ohjeisiin, joissa kerrotaan yhteystietojen ryhmittelystä yhteystietojen vanhassa versiossa.)
  3. Muokkaa ryhmää tai poista se näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.