Se, gruppér og del kontakter

Du kan organisere personer og virksomheder i Kontakter ved hjælp af etiketter.

Du kan bruge appen Kontakter til at finde kontaktoplysninger eller til at organisere kontakter ved hjælp af etiketter som f.eks. "venner" eller "familie".

Opret en gruppe

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Klik på Opret etiket Tilføj til venstre ud for "Etiketter".
  3. Skriv et navn, og klik derefter på Gem.

Tilføj eller fjern kontakter fra en gruppe

Føj kontakter til en gruppe
  1. Gå til Google Kontakter.
  2. Vælg én af følgende muligheder:
    • En enkelt kontakt: Markér afkrydsningsfeltet ud for kontaktens navn.
    • Flere kontakter: Markér afkrydsningsfelterne ud for alle de kontakter, du vil tilføje.
    • Alle kontakter: Markér afkrydsningsfeltet ud for en kontakt, og klik øverst til venstre på Markeringstype og derefter Alle.
  3. Klik på Administrer etiketter Etiket øverst.
  4. Klik på den ønskede gruppeetiket.
  5. Klik på Anvend.

Tip! Hvis en kontakt har flere mailadresser, er det kun vedkommendes standardmailadresse, der føjes til etiketgruppen. Du kan bruge appen Kontakter  på en Android-enhed til at ændre standardmailadressen for en kontakt.

Fjern kontakter fra en gruppe
  1. Gå til Google Kontakter.
  2. Klik på et gruppenavn til venstre.
  3. Vælg de kontakter, du vil fjerne, ved at markere de afkrydsningsfelter, der vises ud for deres navne.
  4. Klik på Etiket Etiket øverst til højre.
  5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for gruppenavnet.

Rediger eller slet en gruppe

1. Gå til Google Kontakter.
  2. Markér den gruppe, du vil redigere eller slette, i venstre side under "Etiketter".
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Brug grupper i Gmail

Send mail til en gruppe
  1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Skriv øverst til venstre.
  3. I feltet "Til" skal du angive gruppenavnet. Derefter skal du vælge gruppen i den liste, der vises.
  4. Der vises en liste over kontakter i feltet "Til".
Opret eller rediger grupper

Bemærk! Hvis du bruger Gmail til arbejde eller skole, og nogen giver dig adgang til deres Gmail-konto, kan du også administrere etiketter for vedkommendes kontakter.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Skriv øverst til venstre.
  3. Klik på Til, Cc eller Bcc
  4. Find en kontakt, og markér afkrydsningsfeltet ud for vedkommendes navn.
  5. Klik på Administrer etiketter.
  6. Skift eller tilføj gruppeetiketter:
    • Hvis du vil føje en kontakt til en gruppeetiket, skal du klikke på gruppeetiketten og derefter på Anvend.
    • Hvis du vil fjerne en kontakt fra en gruppeetiket, skal du klikke på gruppeetiketten og derefter på Anvend.
    • Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket, skal du klikke på Opret etiket. Følg derefter vejledningen på skærmen.
Luk søgning
Google-apps