Gmailin postilaatikon tunnisteiden ja välilehtien lisääminen ja poistaminen

Voit lajitella sähköpostit postilaatikoden eri välilehdille, esim. Sosiaaliset verkostot tai Tarjoukset. Siten kaikki viestit eivät näy kerralla, kun avaat Gmailin.

Luokkavälilehtien lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa Postilaatikko‑välilehteä.
  4. Valitse Postilaatikon tyyppi ‑osiosta Oletus. Huom. Piilota kaikki välilehdet valitsemalla jokin muu postilaatikon tyyppi.
  5. Valitse Luokat-osiosta välilehdet, joiden haluat näkyvän. Huom. Et voi luoda uusia välilehtiä. Voit ainoastaan tuoda näkyviin ja piilottaa olemassa olevia välilehtiä.
  6. Vieritä alareunaan ja valitse Tallenna muutokset.

Huom. Jos olet ottanut ilmoitukset käyttöön, saat ilmoituksia ainoastaan Ensisijainen-luokan sähköpostiviesteistä.

Sähköpostin siirtäminen

Voit siirtää sähköpostin uuteen luokkaan vetämällä sen haluamallesi välilehdelle.

Sähköpostien haku luokasta

Sähköpostit eivät löydy luokasta

Arkistoidut viestit eivät näy niille määritetyillä välilehdillä.

Voit etsiä arkistoituja sähköposteja sivun yläreunassa olevan hakukentän avulla.

Luokan haku

Kirjoita "category:" ja sitten luokan nimi hakutermin eteen.

Esimerkiksi haulla "category:sosiaaliset verkostot juhlat" löydät Sosiaaliset verkostot ‑välilehdellä olevat sähköpostit, joissa on mainittu "juhlat".

Luokkakohtaisten ilmoitusten muokkaaminen

Voit valita jokaiselle luokalle oman ilmoituksen. Lue lisää ilmoituksista.

Postilaatikon luokkien käyttöönotto ei onnistu

Jos postilaatikossa on yli 250 000 viestiä, postilaatikon luokkia ei voi ottaa käyttöön.

Sinun on arkistoitava tai poistettava viestejä, jotta viestien enimmäismäärä alittuu.

Postilaatikon viestimäärän tarkistaminen

Gmailissa viestien vastaukset on ryhmitelty keskusteluiksi. Postilaatikosta näet keskustelujen määrän, mutta viestien lukumäärää ei näytetä.

Voit tarkistaa postilaatikon viestimäärän seuraavasti:

1. Avaa Gmail tietokoneella. Viestien kokonaismäärää ei voi tarkistaa Gmail-sovelluksessa.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Vieritä alhaalla olevaan Keskustelunäkymä-osioon.
  4. Valitse Keskustelunäkymä pois päältä.
  5. Valitse sivun alareunassa Tallenna muutokset.
  6. Palaa tarkistamaan viestien lukumäärä. Jos osioita tai luokkia on useita, laske yhteen kaikkien osioiden viestit.
  7. Kun olet tarkistanut lukumäärän, palaa asetuksiin ja ota Keskustelunäkymä käyttöön.