Tilføj eller fjern indbakkekategorier og -faner i Gmail

Sortér dine mails i forskellige indbakkefaner, f.eks. Sociale netværk eller Promoveringer. På denne måde slipper du for at se alle mails på én gang, når du åbner Gmail.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Tilføj eller fjern kategorier

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Indbakke" skal du trykke på Tilpasning af indbakker og derefter Indbakkekategorier.
  4. Tilføj eller fjern kategorier.

Flyt meddelelser

Flyt en meddelelse til en ny kategori
  1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn meddelelsen. Hvis du vil blive i indbakken, skal du trykke på afsenderens profilbillede.
  3. Øverst til højre skal du trykke på 더보기 og så Flyt til.
  4. Tryk på en ny kategori.
Få vist meddelelser i kategorien Primære

Hvis du bruger standardlayoutet til indbakken, vises alle de meddelelser, du markerer med en stjerne Stjerne, i kategorien Primære og i alle de kategorier, de lå i før.

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Klik på stjernen Stjerne i din indbakke eller i selve mailen.

Skift notifikationer for hver kategori

Du kan vælge forskellige notifikationer for hver kategori. Få flere oplysninger om notifikationer.

Tjek antallet af meddelelser i din indbakke

I Gmail grupperes svar på meddelelser i samtaler. I din indbakke kan du se, hvor mange samtaler du har, men du kan ikke se, hvor mange meddelelser du har.

Følg denne vejledning for at se, hvor mange meddelelser du har i din indbakke:

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke se det samlede antal meddelelser i Gmail-appen.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Samtalevisning".
  4. Vælg Samtalevisning er slået fra.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.
  6. Gå tilbage til din indbakke for at se, hvor mange meddelelser du har. Hvis du har flere sektioner eller kategorier, skal du sørge for at lægge tallene for hver sektion sammen.
  7. Når du er færdig, skal du gå tilbage til indstillingerne og aktivere "Samtalevisning".

Jeg kan ikke slå indbakkekategorier til

Hvis du har mere end 250.000 meddelelser i din indbakke, kan du ikke aktivere indbakkekategorier.

Du kan arkivere eller slette meddelelser for at komme under denne grænse.