Tilføj eller fjern indbakkekategorier og -faner i Gmail

Sortér dine mails i forskellige indbakkefaner, f.eks. Sociale netværk eller Promoveringer. På denne måde slipper du for at se alle mails på én gang, når du åbner Gmail.

Tilføj eller fjern kategorifaner

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på fanen Indbakke.
  4. Vælg Standard i sektionen "Indbakketype". Bemærk! Vælg en anden indbakketype, hvis du vil skjule alle faner.
  5. I sektionen "Kategorier" skal du markere afkrydsningsfelterne for de faner, der skal vises. Bemærk! Du kan ikke oprette nye faner. Du kan kun vise eller skjule eksisterende faner.
  6. Rul ned til bunden, og klik på Gem ændringer.

Bemærk! Hvis du har slået notifikationer til, modtager du kun notifikationer om mails i kategorien Primære.

Flyt en mail

Hvis du vil flytte en mail til en ny kategori, skal du trække mailen til den pågældende fane.

Find mails i en kategori

Jeg kan ikke finde mails i en kategori

Arkiverede mails vises ikke i deres kategorifaner.

Hvis du vil finde mails, som du har arkiveret, kan du søge efter dem i søgefeltet øverst på siden.

Søg i en kategori

Skriv "kategori:" efterfulgt af navnet på kategorien, og indtast derefter din søgeterm.

Du kan f.eks. få vist de mails fra fanen Sociale netværk, der indeholder ordet "fest", hvis du skriver kategori:sociale netværk fest.

Disse kategorier kan bruges i søgninger, selv når kategorien ikke aktuelt er aktiveret som en fane:

• Primære — mails fra personer, du kender, og meddelelser, der ikke vises i andre faner.
  • Sociale netværk – meddelelser fra sociale netværk og websites til mediedeling.
  • Promoveringer – gode tilbud og andre kampagnemails.
  • Opdateringer – notifikationer, bekræftelser, kvitteringer, fakturaer og kontoudtog.
  • Fora – meddelelser fra onlinegrupper, debatfora og mailinglister.
  • Reservationer – flybekræftelser, hotelreservationer og bordbestilling på restauranter.
  • Køb – mails om ordrer, forsendelse og levering.

Tip! "Reservationer" "Køb" kan ikke aktiveres som faner, men kan bruges i søgninger og filtre.

Skift notifikationer for hver kategori

Du kan vælge forskellige notifikationer for hver kategori. Få flere oplysninger om notifikationer.

Jeg kan ikke aktivere indbakkekategorier

Hvis du har mere end 250.000 meddelelser i din indbakke, kan du ikke slå indbakkekategorier til.

Du kan arkivere eller slette meddelelser for at komme under denne grænse.

Tjek antallet af meddelelser i din indbakke

I Gmail grupperes svar på meddelelser i samtaler. I din indbakke kan du se, hvor mange samtaler du har, men du kan ikke se, hvor mange meddelelser du har.

Følg denne vejledning for at se, hvor mange meddelelser du har i din indbakke:

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke se det samlede antal meddelelser i Gmail-appen.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Samtalevisning".
  4. Vælg Samtalevisning er slået fra.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.
  6. Gå tilbage til din indbakke for at se, hvor mange meddelelser du har. Hvis du har flere sektioner eller kategorier, skal du sørge for at lægge tallene for hver sektion sammen.
  7. Når du er færdig, skal du gå tilbage til indstillingerne og slå "Samtalevisning" til.